En kort introduktion till SoundMAGIC

soundmagic_logo-2

Hej på er!

Den här veckan skriver vi om SoundMAGIC.

Varumärket SoundMAGIC grundades 2005, under namnet “Sound-MAGIC”. Under den tiden var SoundMAGICs verksamhet begränsad till design och forskning, men ett år senare expanderades detta till att även inkludera tillverkning via deras egna nyöppnade fabrik, och 2009 ändras varumärkesnamnet till det som användes idag: “SoundMAGIC”.

I dagsläget designar, och producerar SoundMAGIC In-ear, On-ear samt Over-ear hörlurar.

SoundMAGIC Earphones

I nuvarande läge finns dessa produkter tillgängliga i butiken (dock är det inte alla SoundMAGICs produkter, se deras hemsida ( här ) för fullständiga lista):

In-ear:

  • E10 & E10s
  • E50 & eE50s
  • ES19s
  • PL11

On-ear:

  • P21
  • P21S
  • P30

Over-ear:

  • HP200
  • HP100

Tack vare sina högkvalitativa produkter till förmånliga priser, har SoundMAGIC fått ett positivt bemötande, och vuxit kraftigt runt hela världen, med cirka 30 distributörer runt om världen.  

Företagets mest hyllade produkt är nog E10 serien, som blev bland annat utsätt till årets budget hörlurar av What Hifi 2015, och “Best Buy” av Expertreviews 2014

Enligt SoundMAGIC säkerställs deras kvalitetsmål genom en noggrann tillverkningsprocess, där alla produkter genomgår 3 kvalitetstester, samt en slutlig och avgörande kvalitetsinspektionen. Företagets ambition är att designa och skapa hörlurar som levererar prestanda utöver kundernas förväntningar. Enligt de uppnås detta genom kontinuerlig feedback, samt genom att bygga sina produkter med den nyaste tekniken och bästa materialarna.

SoundMAGIC utvecklingsplan (framtagen av verkställande direktören Xu) består av 3 delar.  Den första delen av denna trefasiga plan är att först öka kännedom och etablera varumärket. Den andra är tillväxtfasen, där målet är att ytligare expandera och vinna marknadsandelar. I den sista fasen planerar SoundMAGIC att expandera sitt produktsortiment till att inkludera andra (har dock inte specificerat inom vilka kategorier) produkter inom hemelektronik kategorin. Enligt SoundMAGIC befinner de sig i början av andra fasen.

Det var allt för denna veckan!

Har du några frågor eller åsikter är det bara att skriva i nedanstående kommentarsfält, så återkommer vi till dig så fort som möjligt!

Med vänliga hälsningar,

mobileZtore

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Hörlurar, SoundMAGIC och märktes , , , . Bokmärk permalänken.